Sådan en suttesnor skal være af godt materiale

11 december 2020
Anders Lundtang Hansen
Sådan en suttesnor skal være af godt materiale

Godt materiale kan betyde så mange ting, hvor man både ser på, at det er solidt eller holdbart, men i så fald kunne den suttesnor jo være bygget af solidt plastik, og de færreste ønsker nok, at deres børn skal sutte på plastik.

Nu er det jo ikke snoren i sig selv, som børnene skal sutte på, men det kan jo komme til at ske, og ellers kan plastikken måske afgive stoffer til sutten, som således ender i barnet.

Men selv hvis materialet ikke er plastik, men måske netop en noget mere bøjelig snor, så er det jo ikke sikkert, at den er fri for skadelige stoffer.

Den slags ønsker man jo ikke i ens børn, og hvis man så ligefrem har fået købt sig en suttesnor – måske til en billig penge – som er lavet af børnearbejdere til slavelignende forhold, så får man endnu dårlige samvittighed.

Se efter, hvor den suttesnor kommer fra

Vi kan gøre det meget kort og nemt for dig, hvor du skal handle din suttesnor fra, for det skal du gøre hos: https://børnebutikken.dk/suttesnore-kits-saet-458/ 

Men hvis du nu allerede ligger inde med en suttesnor, som du ikke lige vil smide ud, fordi du lige har købt den eller fået den, eller du måske ikke har så mange penge og bare kan udskifte den (sådan en baby koster mange penge at have), så kan du jo se nærmere på, hvor du har den fra.

Er den købt fra en autoriseret forhandler, som har styr på, hvordan man laver og/eller hjemskaffer top-produkter til ens børn?

Man skal jo ikke give noget dårligt til ens børn, så selvom man måske ikke har så mange penge at gøre godt med til en god suttesnor, så kan de stadig godt findes til en billig penge.

Måske kan du købe nogle igen, som er fejlkøb og ikke brugt, eller det har været en udstillingsmodel, som heller ikke er brugt før.

Flere Nyheder