Overvejer du børnehave? Se nærmere på Kvistgård Børnehus

Overvejer du børnehave? Se nærmere på Kvistgård Børnehus

Hvilken børnehave dit barn skal gå i, spiller en afgørende rolle for, hvordan jeres hverdag kommer til at være fremover. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en børnehave, hvor du tror, at dit barn vil trives. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger en, der passer ind i jeres hverdag. Det kan være i forhold til, at den ligger tæt på, hvor I bor, så det bliver nemt for jer at komme til og fra, når I skal hente og bringe. 

Hvis du leder efter en børnehave i Espergærde, er det en god ide for dig at overveje Kvistgård Børnehus. Det er en privat børnehave, der har et stort fokus på natur og musik. Det betyder, at børnene kommer til at tilbringe rigtig meget tid i naturen. Noget, som mange forældre ellers savner, er muligt for deres børn. Når børnene er indenfor, kommer der til at være meget fokus på musik, da det er noget, der kan nydes lige meget, hvilken alder de har. 

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige pladser til dit barn, når han eller hun skal gå i børnehave i Kvistgård Børnehus. Du kan vælge en fuldtidsplads, hvor der er et økologisk frokostmåltid inkluderet i prisen. Du kan også vælge en halvdagsplads, hvor barnet kan komme i børnehaven fra 9 til 14 hver dag. Har du et deltidsjob, er det en god mulighed for dig for at spare nogle penge og samtidig være meget sammen med dit barn. 

Kvistgård Børnehus er en integreret institution, hvilket betyder, at der også er en vuggestue. Har du et yngre barn, som du også leder efter institution til, er det derfor oplagt for dig, at du også melder ham eller hende ind. Dermed afleverer du dine to børn det samme sted, hvilket sparer dig for meget tid hver morgen.