Hvad er Zenbev?

Hvad er Zenbev?

Zenbev er et naturligt kost tilskud, som har et højt indhold af tryptofan – en amino syre, som fremmer udskillelsen af melatonin. Da melatonin er kroppens naturlige søvn hormon, kan Zenbev således hjælpe dig til at opnå et mere hensigtsmæssigt søvn mønster, hvis du har oplevet forstyrrelser i din døgn rytme. Zenbev hjælper til en naturlig søvn, som kan løfte dit humør i dagtimerne og gøre dig mere frisk og veloplagt.

Hvordan anvender jeg Zenbev i forbindelse med søvnbesvær?

Hvis du ønsker at forsøge dig med Zenbev, når du skal bekæmpe dine søvn problemer, bør du bruge præparatet kort inden sengetid. Zenbev er et pulver, som er opløseligt i væske, og som optages hurtigt i kroppen. Du kan vælge at blande Zenbev op i et glas vand, eller du kan lave en lækker smoothie – eventuelt med banan, som også indeholder tryptofan – og indtage den som en lækker aften snack.

Du kan på din pakke med Zenbev læse dig frem til den præcise anbefalede dagsdosis. Typisk vil denne være på omkring 10 – 20 gram, og bør ikke overskrides. Du kan vælge at dele mængden op, eller tage det hele på én gang. Det er altid en rigtig god idé at læse anvisningen på emballagen, inden du tager kost tilskuddet første gang.

Andre gode virkninger ved Zenbev

Zenbev er et naturligt kost tilskud, primært fremstillet på græskar kerner og uden syntetiske eller kunstige tilsætnings stoffer. Dette gør, at Zenbev er stort set fri for bivirkninger. Til gengæld rapportere flere brugere af Zenbev om, at stoffet faktisk har været virksomt i forhold til stress, angst og depression. Dette skyldes et sammenrend af flere forskellige faktorer, hvoraf den største nok er den forbedrede nattesøvn. Zenbev indeholder dog andre virksomme essentielle stoffer end tryptofan, nemlig magnesium, zink og vitamin B6, som har dokumenterede effekter på kredsløb, fordøjelse og immun forsvar.

Du kan læse mere, og købe Zenbev online, på melatoninguide.dk