Find lingeri til din undertøjsskuffe online

22 september 2021
Astrid Pedersen

Når garderoben skal friskes op, og kollektionerne på bøjler og i skuffer skiftes ud, må du endelig ikke glemme det vigtigste, nemlig dit lingeri.

Selv om det frække og forførende undertøj er forbeholdt dine mest private dele er det essentielt for dit gennemførte look. Det er nemlig dit lingeri som giver dig din sensualitet og det ekstra va va va voom i måden hvorpå du bærer dig selv.

Samtidig er vel designet lingeri en del mere komfortabelt, og udført i langt bedre materialer, end det undertøj du kan købe i supermarkedet. Og det har meget at sige når tekstilerne skal i berøring ed dine mere intime og følsomme dele.

Hvilken slags lingeri skal jeg starte med?

Hvis du endnu ikke er i besiddelse af nogen som helst former for lingeri giver det mening at starte med ”the basics”.

Du bør altid kunne sporte mindst ét velsiddende BH og trusse sæt som kan danne grundlag for din udbyggede lingeri garderobe. Så kan du altid supplere med eksempelvis hofteholder eller corsage – eller måske et frækt korset – og en samling selvsiddende strømper hen ad vejen.

Find det rigtige BH og trusse sæt

Når du skal vælge BH og trusse sæt er det vigtigt at du kender din størrelse. For trussernes vedkommende er det temmelig simpelt. Disse fås nemlig som regel i standard størrelser så som S, M, L og XL.

Med BH’en forholder det sig anderledes kompliceret. Her skal du både kende dit bustemål i centimeter, og din skålstørrelse som angives med et bogstav, for eksempel 75D eller 80C.

Du kan få taget mål hos en ekspedient i en fysisk lingeri butik. Og du bør altid prøve en BH i hver størrelse så du kan finde ud af hvilken kombination der passer bedst.

Du kan finde de flotteste BH og trusse sæt på https://www.love-lingeri.dk/.

Flere Nyheder