Find dit nye trommesæt online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du trommeslager kender du alt til hvor meget man skal have styr på når det kommer til hardware og instrumenter. Derfor er det en god idé at finde en pålidelig forhandler af disse emner.

Find trommesæt og dele hertil online

Leder du efter et nyt trommesæt, eller mangler du dele til dit nuværende trommesæt? Så kan du med fordel finde dem online. Der findes faktisk online forhandlere af diverse tromme tilbehør og udstyr i høj kvalitet. Og når du køber trommesæt og tromme udstyr online har du fordelen af et bredere sortiment og levering direkte til døren.

Hvem er Drum Limousine?

Drum Limousine er en dansk udvikler, producent og forhandler af trommesæt i høj kvalitet.Drum Limousine har siden 1999 bygget og solgt trommesæt og bækkener til trommeslagere og percussionister fra Danmark såvel som fra resten af verden.

Drum Limousine sælger udelukkende trommer, bækkener og tilbehør samt udstyr til percussion. Du kan finde alt det lækre tromme og percussion udstyr i Drum Limousines fysiske butik i Århus eller i den online shop på drumlimousine.dk.

Her kan du gå på opdagelse i en verden af kvalitets instrumenter og tilbehør – brugt såvel som nyt. Du kan finde alle de dele, du skal bruge til et trommesæt, her under trommer i forskellige størrelser og typer, diverse stativer, bækkener og pedaler samt diverse percussion udstyr til montering på trommesættet så som koklokker, englespil, cabasas og lignende.

I den omfattende afdeling for percussion instrumenter kan du erhverve dig de mest kendte former for slagtøjs instrumenter som eksempelvis bongotrommer, castanets, claves, congas trommer, djember, kalimbas, maracas, marimbaer, tamburiner, timbaler, triangler og xylofoner. Du finder sågar ritualle trommer, shaman trommer og syngeskåle til meditation lige som du også kan erhverve dig lækre og dekorative ramme trommer i flot ægte dyreskind.

Kig ind i den online shop på drumlimousine.dk og find det trommesæt du ønsker dig

Flere Nyheder