Find den nærmeste tandlæge på Amager

08 januar 2021
Astrid Pedersen

Er du netop flyttet til København, og mangler du stadig at finde en fast tandlæge? Så bør du vælge én med det samme, så du kan komme i gang med dine årlige tandeftersyn.

Hvor kan jeg gå til tandlæge på Amager?

Hvis du leder efter en fast tandlæge klinik på Amager kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz. Tandlæge Henrik Budtz har til huse centralt på Amagerbrogade i nærheden af krydset mellem Amagerbrogade og Englandsvej / Øresundsvej. Det er nemt at komme til klinikken med offentlig transport eller på gåben, lige som der er gode adgangs forhold.

Tandlæge Henrik Budtz tilbyder alle de gængse tandlæge behandlinger så som rensning og eftersyn af tænder og tandkød, udførelse af fyldninger og udtrækning af tænder (for eksempel visdomstænder), tilpasning af kroner og broer og isættelse af tandimplantater, rodbehandling og parodontose behandling samt diverse kosmetiske og æstetiske tand behandlinger så som blegning eller retning af tænder.

Tandlæge Henrik Budtz arbejder med professionelle tand behandlinger til særdeles favorable priser og har hurtig ekspedition på akutte patienter. Hos Tandlæge Henrik Budtz kan du forvente en empatisk og tålmodig behandling hvis du har tandlægeskræk – du skal blot gøre tandlægen opmærksom herpå i forbindelse med booking af konsultation. Så vil der nemlig blive sat ekstra tid af til behandlingen, lige som tandlæge og klinik assistent vil være særligt opmærksom på dit velbefindende undervejs.

Hos Tandlæge Henrik Budtz får du altid et fast prisoverslag på din behandling forud for dennes påbegyndelse. På den måde kan du selv bestemme om du ønsker behandlingen eller ej. Og har du vanskeligt ved at betale det fulde beløb på én gang kan du hos Tandlæge Henrik Budtz altid få en fordelagtig afbetalings ordning.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Henrik Budtz, på klinikkens hjemmeside tandlaege-amager.dk

Flere Nyheder