Få flotte tandproteser hos din lokale tandlæge

editorial

Er du kommet op i årene? Så har du ekstra og særligt meget brug for at gå til tandlægen. Det er nemlig først når du bliver ældre at de rigtige tandproblemer melder sig på banen – også selv om du indtil videre har levet en tilværelse med nul huller eller andre dårligdomme.

Hvor ofte skal jeg gå til tandlægen i mine senior år?

Det enkle svar er: Så ofte som muligt. Tandrensninger mindst to gange om året er ideelt, men det kan være nødvendigt med flere, afhængigt af dine tænders og tandkødets tilstand. Hvis du er bekymret, skal du ikke tøve med at spørge din tandlæge, hvor ofte du skal komme til kontrol.

Det er bedre at være hellere være på den sikre side end ked af det, når det gælder dine tænder. Så hvis du oplever smerter eller ubehag, skal du bestille en tid hos din tandlæge med det samme. Vent ikke, til problemet bliver værre – til den tid er det måske for sent at redde din tand!

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Hvornår får jeg brug for tandproteser?

Det er et vanskeligt spørgsmål at svare på, da det afhænger af den enkelte person. Nogle mennesker kan få brug for proteser tidligere end andre, mens andre måske aldrig får brug for dem. Den bedste måde at finde ud af det på er at spørge din tandlæge om hans eller hendes professionelle mening.

Generelt vil de fleste mennesker dog på et tidspunkt få brug for proteser – især hvis de ikke passer godt på deres tænder i deres seniorår. Tandproteser giver dig smilet tilbage hvis du har mistet een eller flere tænder. Og moderne proteser er både nemme at rengøre og behagelige at have på.

Du kan altid få en snak med din lokale tandlæge om dit eventuelle behov for proteser. Du kan læse mere, og bestille tid til tandbehandling online på tandlaegernesoeborg.dk

Flere Nyheder