Få styr på lokkerne med et frisør besøg

04 maj 2020
Astrid Pedersen
Få styr på lokkerne med et frisør besøg

Efter en lang vinter med koldt vejr, huer og hætter, trænger dit hår højst sandsynligt til en kærlig hånd. Og så er det tid at booke en aftale hos din lokale frisør.

Hvor finder jeg en dygtig frisør på Frederiksberg?

Er du bosat i den skønne bydel Frederiksberg, og har du brug for en kompetent frisør til at ordne dine lokker? Så kan du med fordel aflægge Kepel Frisørsalon en visit.

Hos Kepel Frisørsalon vil du blive modtaget med lydhørhed over for dine ønsker og præferencer, og få en professionel frisør behandling, som tager udgangspunkt i dit hårs type og beskaffenhed. Kepel Frisørsalon vil altid kunne rådgive dig omkring valg af stil og frisure, og yde kvalificeret vejledning når det handler om vedligehold og pleje heraf.

Har du for eksempel et fint hår, som har svært ved at opnå den ønskede volumen, vil de dygtige frisører hos Kepel Frisørsalon kunne klippe fylde ind i håret, således at du ikke behøver at ødelægge det med daglig styling ved hjælp af varme. Er dit hår til den viltre og krusede side, vil din stylist hos Kepel Frisørsalon kunne hjælpe dig med at tæmme lokkerne uden at skulle anvende kemiske stoffer. Og ønsker du et nyt farvespil i håret, vil du hos Kepel Frisørsalon kunne få udført såvel striber, reflekser, helfarve eller bundfarve med skånsomme hårfarve midler, som ikke skader eller misfarver dit hår.

Der ud over er Kepel Frisørsalon leveringsdygtige i kvalitets parykker i fiber hår eller i ægte hår til dig, som har været så ulykkelig at miste dit hår. Ønsker du mere fylde eller længde i dit eksisterende hår, kan du hos Kepel Frisørsalon få foretaget hårpåsætning eller extensions, som kan gøre dit hår længere og mere voluminøst. Og alt dette til ganske fornuftige priser.

Du kan læse mere, og booke tid online, på kepel.dk

Flere Nyheder