Få råd til det du har brug for med et online lån

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Det danske marked for hurtige online forbrugslån – for eksempel minilån, sms lån, hurtiglån, kviklån og lignende – er temmelig stort, og det kan virke som lidt af en jungle. Det er vigtigt, at du træder varsomt, når du bevæger dig ind på dette lånemarked, da du hurtigt kan blive fanget i en af de kendte fælder.

Du kan komme for skade at falde i kløerne på ukurante låne udbydere – også kaldet ågerkarle – og dermed hurtigt oparbejde en gæld som er meget dyrere end den plejer at være. Dette kan i værste fald betyde gældsfængsel. Og mange af denne type långivere kan godt finde på at benytte endog særdeles ufine metoder til inddrivelse af gæld.

Hvor kan jeg låne penge sikkert online?

Du bør således altid benytte en etablere låne udbyder, for eksempel en bank eller et penge institut som er registreret hos – og godkendt af – Finanstilsynet. Dette betyder nemlig at der er en række regler som långiver skal overholde. Transparens i låne processen er for eksempel obligatorisk ved udbud af online lån under Finanstilsynet. Dette betyder at du helt fra begyndelsen har et overblik over hvor meget du skal betale hver måned for at afdrage på dit lån.

Hos Ikano Bank fastsætter du selv låne beløbet og lånets løbetid. På den måde kan du nemlig tilpasse størrelsen på de månedlige afdrag således at de kan tilpasses dit husholdnings budget. Samtidig vil du til hver en tid kunne se hvor meget dit lån kommer til at koste dig alt i alt. Og så slipper du for straf gebyrer og renter der pludselig skyder i vejret.

Du kan ansøge om optagelse af et hurtigt online lån på Ikano Banks hjemmeside. Her kan du også blive klogere på betingelserne for et online lån – læs mere på https://ikanobank.dk/ 

Flere Nyheder