Få mest mulig varme for pengene med en Panasonic varmepumpe

Få mest mulig varme for pengene med en Panasonic varmepumpe

Er du træt af konstant at skulle reparere dit gamle fyr, som hele tiden går i stykker – og oplever du, at fyret bliver mindre og mindre effektivt for hvert år, der går? Så burde du overveje at skifte det ud med en moderne varmepumpe.

Panasonic Aquarea luft til vand varmepumpen – det intelligente valg

Hvis du ønsker at erstatte det gamle fyr med en langt mere effektiv og miljøvenlig varmekilde som for eksempel en luft til vand varmepumpe, kan det anbefales at vælge et produkt fra et veletableret brand. På den måde er du sikret en luft til vand varmepumpe, som ikke alene er drift sikker og holder, hvad producenten lover, når det handler om energi effektivitet. Samtidig får du en tidssvarende luft til vand varmepumpe med en række forskellige smarte features, som du kan have stor glæde af i din dagligdag.

En moderne luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere end blot et varmeapparat. Dette gælder især for Panasonics flagskib anno 2019, Panasonic Aquarea All in one H-Generation varmepumpen, som repræsenterer den nyeste generation af luft til vand varmepumper. Panasonic Aquarea inkorporerer lækkert og holdbart design med state of the art varme- og køle teknologi, og er med en SCOP på cirka 5 blandt de mest energi effektive luft til vand varmepumper på markedet anno 2019. Et SCOP på 5 betyder, at varmepumpen kan levere fem gange så meget varme som en traditionel varmekilde – og dermed spare dig for store summer på din varmeregning.

Samtidig ligger Panasonic Aquarea varmepumpen i energiklasse A+++ og er således en særdeles energi besparende og miljøvenlig løsning. Varmepumper fra Panasonic varmer uden problemer såvel brugsvand (som du bruger til at bade og vaske i) som cirkulationsvand til dine radiatorer og dit gulvvarme net op med et minimalt energiforbrug.

Du kan finde mere information om luft til vand varmepumper, herunder Panasonic varmepumpe serien, på billigventilation.dk