Få det bedre med akupunktur

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Få det bedre med akupunktur

Hvis du døjer med kroniske lidelser, og gerne vil have lindring som holder på længere sigt, kan akupunktur være en rigtig god løsning for dig. Med akupunktur kan det nemlig lykkes at få ram på såvel smerterne som årsagerne dertil – og det kan du læse mere om i det følgende.

Hvordan fungerer akupunktur?

Igennem flere årtusinder har forskellige folkeslag i det fjerne Østen anvendt akupunktur i forbindelse med helbredelse af alverdens dårligdomme. Filosofien i den taoistiske tilgang til medicin har sit udspring i forestillingen om at kroppen består af energibaner – de såkaldte meridianer – i hvilken livs energien, som kaldes Chi eller Qi flyder. Hvis der er blokeringer i energi banerne, hæmmes dette flow, og der opstår ubalancer i kroppen.

Det er disse ubalancer, som forårsager sygdomme, lidelser og smerter. Ved akupunktur indføres meget tynde nåle forskellige steder på kroppen, hvor blokeringerne i energi banerne er opstået. Nålestikket opløser blokeringen, og så kan Chi atter flyde frit. Derved genoprettes kroppens naturlige balance, og den kan helbrede sig selv. På den måde kan du ved hjælp af akupunktur slippe af med mange dårligdomme på ganske naturlig vis.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Hvis du lider af eksempelvis astma eller allergi, smerter i skuldre og ryg, hold i nakken, migræne eller spændings hovedpine, er der gode indikationer for at et forløb med akupunktur kan hjælpe dig til bedring. De fleste akupunktur patienter beretter om mærkbare forbedringer i diverse tilstande allerede efter første behandling, og om varige resultater efter forløbets afslutning.

Hvor kan jeg få professionel akupunktur i Odense?

Er du nysgerrig efter at prøve et akupunktur forløb, og er du bosiddende i Odense, kan du med fordel kontakte Bon Santé Clinic. Her kan du få akupunktur med tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Sygeforsikringen Danmark. Du kan læse mere på bonsante.dk

Flere Nyheder