At sikre ens postkasseanlæg mod angreb med fyrværkeri

20 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan være svært at forstå for os fornuftige mennesker, hvorfor nogle personer finder det morsomt i tiden op til nytår og dagene efter at finde nogle postkasser, som de kan forulempe og nogle gange sprænge i stumper og stykker med kanonslag med videre.

Der går åbenbart en form for anarki op i dem, hvor de tror, de kan tillade sig det meste, eller de lige skal vise sig for deres omkringværende gruppe, hvor “seje” de er ved at sprænge sådan en postkasse i luften.

Nogle gange går der ligefrem sport i at ødelægge dem mest muligt og få frembragt den mest spektakulære eksplosion ud af det.

Derfor er man nødt til som postkasseejer at sikre ens postkasse i tiden omkring nytåret, selvom det kan være træls for postvæsenet nogle gange, men man kan brokke sig nok så meget, men når først specielt unge mennesker er inficeret med for meget alkohol, så ryger hæmninger og respekten for andre menneskers ejendom.

Måske ejer du et af disse postkasseanlæg: https://www.vikingposten.dk/da/postkasseanlaeg-c-11/

Her skal man ikke gøre så meget, hvis man skal ind i en opgang for at få adgang til den. Fulde mennesker omkring nytår har svært ved at tilrane sig adgang på den måde.

Er ens postkasseanlæg derimod udenfor, så kan en løsning være at lukke den til, så man ikke kan åbne den, for det er oftest ved at smide ting ind i en postkasse, der kan eksplodere, som er der sjove for folk.

Selvom de kan ødelægge den på anden vis, giver de tit op for at finde den næste, nærmeste postkasse at åbne og fylde krudt i.

Hvis man har mulighed for det, så vil vi faktisk næsten foreslå, at du på dagen fjerner din postkasse helt, så du trods alt er helt sikker på, at der ikke kan ske noget med den, og så stille den frem dagen efter igen.

Flere Nyheder